Gå til hovedindhold
Nyhed

GREATER COPENHAGEN TAR MED METROPOLENS HÅLLBARA INNOVATIONER TILL H22 CITY EXPO

tor, 04/28/2022 - 15:34
Är du redo att möta framtidens hållbara smarta städer och testa gränserna för vad som är möjligt med hjälp av privat-offentlig innovation? Greater Copenhagen är på plats på H22 City Expo i Helsingborg den 30 maj – 3 juli när de bjuder in välden för att utforska de nyaste innovationerna och smartaste idéerna för en stad som sätter människor och miljön i främsta rummet. Läs vidare för att få reda på var och när Greater Copenhagen deltar.

Med ambitionen att vara en av världens främsta och mest attraktiva metropolregioner för grön tillväxt, innovation och hållbarhet deltar Greater Copenhagen på flera event under H22 City Expo 30 maj – 3 juli.

30 maj – 2 juni: Urban Brilliance

Greater Copenhagen bjuder tillsammans med H22, Urban Brilliance och flera partners in välden för att utforska hur Nordens störst metropolområde kan stärka sin position som ett internationellt kraftcenter för offentlig-privat partnerskap och hållbar innovation. Häng med när våra partners visar upp och diskuterar exempel på framtidens lösningar och innovationer för en grönare och bättre livskvalitet för medborgarna i vår metropolregion. Varje dag finns det olika tillfällen att nätverka. Följ länkarna nedan för mer information och anmälan.

30 maj: Möt Innovation Skåne och Gate21 och upptäck ledande exempel på offentlig-privat innovation. Program 30 maj.

31 maj: Upptäck användingsområdena för robottar och AI-teknik i offentlig sektor tillsammans med RobotMinds. Program 31 maj.

1-2 juni: Se de smartaste lösningarna för klimatanpassning tillsammans med projektet Living Lab for Climate Adaptation och projektets partners Det Nationale Netværk for Klimatilpasning och Sweden Water Research, Program 1 juniProgram 2 juni

1 juni – 3 juni: Urban Future 2022: Europas ledande event för smarta städer

För att omvandla våra städer är det inget som slår kraften i samarbete och innovation. Det är precis vad 2 000+ av Europas mest passionerade förändringsskapare i städer kommer att göra när de träffas på Urban Future 2022 i Helsingborg. Konferensen står som den största sammankomsten av stadsledare, influencers och experter från många discipliner, som öppet kan dela erfarenheter om vad som fungerar och vad som inte gör det när de driver hållbar förändring.

Missa inte specialerbjudandet för Greater Copenhagens nätverk som ger dig 25% rabatt på biljetten till Urban Future.

Se programmet

Anmäl dig här

Dessutom deltar Greater Copenhagen på flera konferenser under H22 City Expo:

15 juni: RISE – Innovation in Greater Copenhagen. Program här

16 juni: RECOLAB Grand Opening. Contact Nicolai

21 juni: Klimatanpassning och Rent vattenkonferens

22 juni: Flexibla och intelligenta energilösningar för framtiden

Mer info följer så håll koll på vår nyhetssida