Gå til hovedindhold
kopenhamn
Nyhed

Direktør for Greater Copenhagen søges - vær med til at skabe vækst og bæredygtig udvikling

ons, 05/15/2024 - 10:16

Motiveres du af at udvikle metropolregionen Greater Copenhagen og søge indflydelse på de danske og svenske regeringer? Kan du samle danske og svenske kommuner og regioner om fælles dagsordener hen over Øresund? Så er du den, vi søger til stillingen som vores nye direktør for Greater Copenhagen. 

Omdrejningspunkt for vækst og bæredygtig udvikling for Greater Copenhagen
Greater Copenhagen er et politisk samarbejde mellem de 85 kommuner og fire regioner i Østdanmark, Halland og Skåne. Vores vision er, at Greater Copenhagen skal være et internationalt centrum for bæredygtig vækst og udvikling for både virksomheder og de mere end 4,4 mio. borgere. 

”Samarbejdet i Greater Copenhagen er unikt. Danmark og Sverige er broderfolk - det skal vi udnytte. Selvom mere end 18.000 mennesker hver dag krydser Øresund pga. arbejde, uddannelse, shopping eller fritidsinteresser, vil vi gerne have endnu flere, der udnytter de styrker, vi har i Greater Copenhagen. Det kræver, at kommuner og regioner samarbejder tæt på tværs af grænserne – og et tæt samspil med de svenske og danske regeringer, erhvervsorganisationer og andre partnere. Og her spiller den nye direktør en stor rolle”, fortæller Lars Gaardhøj, Greater Copenhagens bestyrelsesformand og regionsrådsformand for Region Hovedstaden.

Læs mere om stillingen, og hvordan du ansøger