Gå til hovedindhold
Nyhed

Verdens øjne er rettet mod innovative projekter i Greater Copenhagen

ons, 09/29/2021 - 09:23
Ejer du eller kender du til et innovativt projekt inden for grøn, sund og bæredygtig byudvikling? Et projekt, der ligger i en kommune eller region, i en virksomhed eller start-up, der arbejder med offentlige aktiviteter i Greater Copenhagen? Vil du have coaching omkring kommercialisering samt adgang til næste sommers største happening indenfor innovation?

I øjeblikket leder Greater Copenhagen efter de 10 mest innovative offentlige projekter i regionen forud for Greater Copenhagens officielle partnerskab med H22 City Expo.

De 10 udvalgte projekter får - udover deltagelse i H22 City Expo og i Greater Copenhagens inspirerende pavillon:

Passer ovenstående beskrivelse på dig? Så kontakt Søren Boutrup (sbo@greatercph.com) eller Denise Nilsson (dni@greatercph.com), så fortæller de mere.

Er du generelt nysgerrig? Læs mere om Greater Copenhagens officielle samarbejde med H22 City Expo på vores H22 partnersite og hold øje med den 31. oktober, hvor programmet for H22 City Expo udkommer.

Med H22 City Expo inviterer Helsingborg hele verden til at udforske fremtidens løsninger indenfor udviklingen af smartere og mere bæredygtige byer. Det bliver et innovationsshow for unge og gamle! Er du klar til at se fremtiden i øjnene og teste grænserne for, hvad der er muligt?