Gå til hovedindhold
Nyhed

Invitation til dialogmøde

man, 01/30/2023 - 17:20

Greater Copenhagen inviterer til et dialogmøde om sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende indsatser i det det nære sundhedsvæsen.

Både i Sverige og Danmark har det nære sundhedsvæsen fået et større ansvar for befolkningssundheden. Man skal i højere grad fokusere på en forebyggelsesfilosofi frem for en indlæggelsesfilosofi, og der skal satses mere på at integrere sundhed i ældrepleje, beskæftigelsesindsatsen, daginstitutioner og skoler. 

Dette betyder at sundhedssektoren i højere grad skal indrettes med henblik på sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende indsatser, hvilket har betydning for de løsninger, der skal udvikles og implementeres.  

Greater Copenhagen ønsker at samle aktører på tværs af behov, initiativer og løsninger, og skabe relationer på tværs, og samle viden om hvilke muligheder, der er for at gøre noget ved de ensartede problemer vi står med i Sverige og Danmark.

Greater Copenhagen inviterer derfor til et dialogmøde, hvor der vil blive sat spot på initiativer, der arbejder på tværs af partnere og sektorer, og løsninger udviklet i regi af sådanne partnerskaber.

Så arbejder du med disse problemstillinger eller har du og din arbejdsplads planer om at begynder at arbejde i partnerskaber for at skabe løsninger, der kan skabe mere sundhed i hverdagen, så kontakt Senior Rådgiver Tenna Korsbek Andreasen på tka@greatercph.com  og meld dig til dialogmødet d. 1 marts kl. 13-17 i Malmø – der er begrænset pladser.

Se program här.