Hoppa till huvudinnehåll
vy kopenhamn
Nyhet

Greater Copenhagen söker advisor

fre, 11/24/2023 - 09:34

Greater Copenhagen söker advisor inom grön tillväxt

Tycker du det verkar intressant att samla och koordinera organisationer i både Sverige och Danmark för att stärka det politiska samarbetet gällande grön tillväxt och hållbarhet? Motiveras du av att initiera och driva projekt inom innovation, hållbarhet och grön omställning? Känner du att det är yrkesmässigt utvecklande att arbeta med politik och ekonomisk utveckling i den dansk-svenska storstadsregionen Greater Copenhagen? Då ska du söka vår lediga tjänst som advisor inom grön tillväxt på Greater Copenhagen.

Din roll som advisor i Greater Copenhagens sekretariat innebär bland annat att vidareutveckla våra gröna partnerskap inom energi, klimatanpassning och biobaserade lösningar,skapa och samla politiska allianser bland Greater Copenhagens 89 medlemmar samt arbeta politiskt med regeringen och Folketinget/riksdagen i Sverige och Danmark.

Läs hela annonsen och hur du söker här

 

Äldre annonser:

Greater Copenhagen söker advisor arbetsmarknad (utgången annons)

Tycker du att det låter intressant att samla organisationer i Danmark och Sverige och få dem att enas kring en politisk sak? Får du energi av att initiera och driva projekt? Tycker du att det är professionellt stimulerande att arbeta i skärningspunkten mellan politik och ekonomisk utveckling med fokus på arbetsmarknaden i Sverige och Danmark? Motiveras du av att arbeta med duktiga kollegor i en internationell miljö? I så fall ska du söka vår lediga tjänst som advisor i Greater Copenhagen.      

Din roll som advisor hos Greater Copenhagen-sekretariatet kommer att vara att bygga partnerskap, stödja vårt starka politiska påverkansarbete, särskilt på arbetsmarknadsområdet, delta och stötta befintliga projekt, dela kunskap mellan medlemsorganisationer och få nya partners att delta i vårt arbete.  

Det är inte ett krav att du har erfarenhet av arbetsmarknadsområdet. Däremot är det en förutsättning att du motiveras av att arbeta med och i politiskt drivna organisationer och politiker och har en önskan att hjälpa dem att uppnå de gemensamma politiska mål som de har satt upp för samarbetet inom Greater Copenhagen. 

Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet.

Läs mer om tjänsten och hur du söker här.(tjänsten går ej längre att söka)